Over ons

Alles begon 6 jaar geleden bij Intratuin, samen met mijn buurman kocht ik een witte buddleja ofwel vlinderstruik. Tot mijn verbazing werd ik gek op de plant, ik zag vlinders en bijën in overvloed. De plant bloeide en bloeide maar… Plots kwam ik er achter dat er meerdere soorten buddleja’s bestonden, zou werd ik helemaal verliefd op de planten en kocht mij de Buddleja weyeriana ‘Lady the Ramsey‘, de ‘Sungold‘ , de ‘Globosa‘ enz enz…

Nu 6 jaar later zijn we zo uitgegroeid en hebben we de grootste collectie buddleja’s van België en Nederland… En nog steeds zijn we op zoek naar andere soorten die hier niet zo bekend zijn!

We halen veel plezier uit deze prachtige planten, onze tuin zit dan ook vol in de zomer met vlinders en bijën… We kweken dan ook deze planten, elk jaar stekken of marcotteren we onze planten. Deze stekken ruilen we en uiteraard verkopen we ook wel eens planten aan een zacht prijsje!

Naast buddleja’s hebben we ook een prachtige collectie Salvia’s (eveneens heel dankbare planten). Deze vullen de lege ruimte’s op en net zoals de buddleja’s zijn vlinders en bijën gek op deze planten, dus hier dragen we verantwoord ons steentje bij aan de natuur!

Buddleja ‘Royal Red’